Lichaamsverzorging

Stelt u zich eens voor...U ligt op een comfortabele tafel...rustige muziek op de achtergrond...handen masseren uw nek en schouders...u sluit uw ogen en ontspant zich...opeens merkt u het...als vanzelf glijden de dagelijkse beslommeringen van u af...Heerlijk toch zo een gevoel?!
 
Bio-Esthetiek zorgt ervoor dat u niet alleen fysiek volledig tot ontspanning komt, maar ook psychisch zal u volledig tot rust komen.
 
Hieronder ziet u een kort overzicht van het aanbod:
 
- Gelaatsmassage: In vergelijking met de rest van ons lichaam, neemt ons aangezicht een klein plaatsje in. Klein, maar toch heel belangrijk. In het gelaat zitten heel veel reflexpunten die pijnverlichtend, ontspannend en harmoniërend werken voor het hele lichaam.
 
- Hoofdhuidmassage: Alle zenuwuiteinden vinden hun oorsprong in het hoofd. De hoofdhuid is bijgevolg een enorm gevoelige plaats die zeker niet mag vergeten worden. Dankzij een hoofdhuidmassage voelt u de stress uit het hele lichaam wegglijden.
 
- Rugmassage: Door stress gaan de spieren in de rug gemakkelijk een verkrampte houding aannemen. Via een zeer relaxerende massage glijden alle zorgen van je af en ontspannen de rugspieren zich.
 
- Lichaamsmassage: Door middel van knedingen, wrijvingen, rotaties, e.d. worden de spieren gemasseerd en verdwijnt de stress als sneeuw voor de zon.

lichaamsmassage
 
- Kruidenstempelmassage: Dit is van oorsprong Oosters. Het is een dieptemassage met warme kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden die een krachtige, helende en ontgiftende werking. Ideaal voor mensen die te veel vocht ophouden.

kruidenstempelmassage


- Hot-Stonemassage: Dit is een warmtemassage die een weldaad is voor het lichaam en de geest. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren en de gewrichten.

hotstonemassage

©2011 - 2022 Bio-Esthetiek | Melissa Deschuyteneer | +32 499 24 20 75 | Design by Germit Productions